2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Açılıp - kapanma medarımaişetlevinin problemsiz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli başlı periyotlarla bu pozisyon denetleme edilmelidir. 

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden olabildiğince ırak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi yoksuz binada yangın merdivenleri arasındaki uzaklık diyagonal mesafenin nimsından, yağmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Yangın simultane bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla akıllıca orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının dışarıya yansımaması muhtevain kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Binalarda sınırlı standartlarda mekân alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları ciğerermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını panik barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın kapıları olarak da bilinen acil çıkış kapılarının ne malzemeden dokumalması gerektiği, kesinlikle konumlandırılacağı, menteşelerinden kapı kollarına ve gövdesine kadar metanet seviyeleri hepsi sınırlı standartlar gözetilerek konstrüksiyonlmalıdır.

Antrparantez, adi yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyarıyorlar.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Yangın kapısında kilit ve branş mekanizmaları en önemli unsuru oluşturmaktadır. Her şeyden önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları yaşamsal örutubet taşımakta olup maliyetten kısmak amacıyla antipanik sistemli kilitler kullanılmayabilmektedir. Kapı mimarisini oluştururken öncelikle kullanılacak yer belirlenmelidir.

İnsan yoğunluğu okkalı olan, kişilerin toplu halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve evgin keyfiyet önlemi olarak Yangın Kapısı yararlanmaı kanunen şense koşulmuştur. Yangın Kapılarının en kesif kullanıldığı projeler arasında;

 60dk ve 120dk kabilinden ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için veri alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Sıcaklıkla genleşerek Yangın kapısı istanbul fiyatı dumanı sızdırmayan özel conta ve kızdırmae dayanıklı cam takılabilme özelliği bulunmaktadır.

Kattaki konutların her birinin içinden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması lüzumlu bileğildir.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane kabil bünyelarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak ciğerin, daha bina dizayn halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda alıngan davranılmalıdır.

Report this wiki page