En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Mevla oldukları özellikleri bakımından 60, 90 ve 120 zaman olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu süre zarfında, insanoğluın bu açıklıktan çıkabilmesine olanak teşhisrken başka taraftan ise bölümler ortada alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sağlam olduğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek sinein kullanılacağı mekana için de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın anında kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak malum ve kapının içeriden hariçya sahih açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında doğruca bir uran ile yerleştirilmesi, yangın anında yararlanmaı kolaylaştırır.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden oldukça uzak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki ara diyagonal mesafenin yarısından, evetğmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de mevzii yönetimlerin ortak noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Yangın emniyetliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin henüz mualla evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve âlem şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Binanın mideinden kötüya sağlıklı inen betonarme merdivenler haricinde, Yangın Çıkış Kapısı bina haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok kesif karşıtlaşılan yangın merdivenleridir.

Bunun muhtevain bile görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı rast itilerek bapnın kolaylıkla açılmasını sağlayan Panik Posta bünyesında kullanılır. Ateş çabucak ihtiyaç mahsus bu aparat oldukça işlevsel ve mükemmel olmalıdır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belirli bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı çoklukla 60 dakika, B klası bir yangın bapsı ise 30 an boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın bapsı, evgin çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle tutulmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları isabetli fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca tatminkâr olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa baplarak kapı menfez zamanını kısaltmak ve insanların basit boşaltma olmalarını sağlamlar.

Report this wiki page